Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Welkom bij
Het jaarlijks Docentencongres
16 tot en met 19 november 2020

Docentencongres online

Niet eerder veranderde het onderwijs in zo'n snel tempo. Juist nu kunnen we veel van elkaar leren. Het jaarlijkse Docentencongres is voor en door leraren uit het voortgezet onderwijs die samen willen werken aan beter onderwijs in de klas, op school én online.

Vier middagen en avonden vol met praktische workshops, korte inspiratiesessies, verdiepende trainingen en meer. Alles is online. Ga in gesprek met deskundige sprekers en leer samen met collega's uit het hele land. Iedere dag staat in het teken van een actueel onderwijsthema.

....

Doe gratis mee!

Dit jaar is het programma volledig online. Je kunt kosteloos meedoen. Wel vragen wij je om je vooraf aan te melden. In het aanmeldformulier stel je zelf je persoonlijke programma samen: volg een enkele workshop of doe alle dagen mee!

Keynote sprekers

Eric van ’t Zelfde
ma 16 november

Rocky Hehakaija
di 17 november

Patrick van Veen
wo 18 november

Dieter Möckelmann
do 19 november

....

Wil je vaker leren van collega's?

Tijdens het Docentencongres online leer je van en met collega's. Wist je dat je op Edualdo het hele jaar kennis en ervaring kunt uitwisselen? Stel een vraag over je vak of een thema dat speelt op school en krijg antwoord van collega's uit het hele land. Natuurlijk kan je ook zelf vragen beantwoorden of jouw tips delen! Maak gratis een account aan en doe mee.