Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Welkom bij
Het jaarlijks Docentencongres

Workshop | maandag 16 november | 15.45 – 17.00 uur | 19.00 – 20.15 (herhaling)

Mag ik even jullie aandacht? | Jay Borger

Wist je dat leerlingen gemiddeld 85 keer per dag op hun telefoon kijken? En wist je dat leerlingen tot wel 15 punten lager scoren op een IQ test wanneer hun telefoon binnen handbereik ligt? Biopsycholoog Jay Borger laat je in deze workshop ervaren hoe je om kan gaan met de verslaving aan smartphones van leerlingen.

Wat ga je doen?
Je leert wat voor neuropsychologische trucjes worden toegepast in een app om de gebruikers verslaafd te maken. En hoe je dezelfde trucjes kunt inzetten om leerlingen tegen afleidende apps te wapenen. Want hoe fijn is het als een leerling gewoon aan zijn of haar huiswerk gaat en niet constant wordt afgeleid? Aan het einde van de workshop heb je praktische tips gekregen die je direct kunt toepassen in de les.

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor leraren die graag willen weten hoe ze het beste om kunnen gaan met het smartphonegebruik van leerlingen.

Wie is Jay Borger?
Jay is biopsycholoog en onderwijsexpert en werkt bij Neurohabits. Hij weet veel over het puberbrein en hoe om te gaan met verschillende afleidingen en uitstelgedrag van leerlingen.