Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Welkom bij
Het jaarlijks Docentencongres

Scholen on Tour online | donderdag 19 november | 12.30 – 14.30 uur

Binnenkijken bij De Ring van Putten | Scholen on Tour online

Scholen on Tour is dit jaar helemaal online. Vandaag gaan we online binnenkijken bij De Ring van Putten in Spijkenisse! Hoe heeft de school hun onderwijsvernieuwing aangepakt en hoe gaat het nu?

Ontwikkelen en veranderen
Op De Ring van Putten vinden ze dat traditioneel onderwijs en standaard mentoraat niet toekomstbestendig is. Daarom heeft de school – in korte tijd – erg veel veranderingen doorgevoerd. Ze werken nu met andere roosters, talenturen, coaching en op basis van eigenaarschap. Kijk online binnen bij deze school en praat met de schoolleider, leraren/coaches en leerlingen.

Wat ga je doen?
Na een kort welkom vertellen rector Jeroen Werleman en afdelingsleider Ivanka Broer meer over de school. Hierna kijken we allemaal mee in de school, via een film. Vervolgens gaan de deelnemers in drie groepen uiteen. Je gaat in gesprek met de schoolleider, leraren en leerlingen. Zo kom je alles te weten over hoe de school de onderwijsvernieuwing heeft aangepakt en hoe het nu gaat.

Voor wie?
Leraren die meer willen weten over het flexrooster in de praktijk of meer willen weten over de overgang van mentoraat naar coachschap.

Over De Ring van Putten
De Ring van Putten is een scholengemeenschap voor mavo, havo en vwo met ongeveer 1250 leerlingen. Wij zijn gevestigd in Spijkenisse, gemeente Nissewaard.

Scholen on tour is onderdeel van het Docentencongres online. Meld je hier aan voor Scholen on tour. Uiteraard kun je ook andere onderdelen van het Docentencongres volgen.