Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Welkom bij
Het jaarlijks Docentencongres

Training | donderdag 19 november | 15.45 – 17.15 uur & 19.00 – 20.30 uur

Veranderkracht in het onderwijs | Suzanne Unck

Let op! Als je deze training wilt volgen dan volg je zowel het middag- als avonddeel van de training.

Wat zijn belangrijke veranderkundige uitgangspunten? En hoe kan je ze gebruiken in je eigen innovatie- of verandervraagstuk? In deze training laat Suzanne Unck je kennismaken met theorie over veranderkunde en ontwikkel jij je eigen veranderstrategie.

Wat ga je doen?
De training bestaat uit twee delen:
– Wie heeft er eigenlijk een probleem? Als een detective verken je wat jouw vraagstuk precies is, waar de angel zit en welke krachten mee- en tegenwerken vanuit veranderkundig perspectief.
– Wie zorgt er eigenlijk voor de oplossing? Met je aangescherpte vraagstuk ontwikkel je je eigen veranderstrategie en maak je een actieplan waar je morgen mee aan de slag kunt.

Hoe bereid je je voor?
In deze training staat het vier-ballenmodel van Marco de Witte en Jan Jonker centraal. Je kan je hier vooraf in verdiepen door het boekje ‘De kern van veranderen‘ te lezen.

Voor wie?
Deze training is het meest geschikt voor leraren die lesgeven aan havo/vwo leerlingen die bezig zijn met onderwijsinnovatie.

Wie is Suzanne Unck?
Suzanne is een allround professional op het gebied van leren en professionaliseren met veel visie, kennis en ervaring op het gebied van onderwijsontwikkeling, onderwijskwaliteit, professionalisering, kennisdeling, inzet van technologie en communicatie.